Podcastul Tehnocultura

Podcastul Tehnocultura este un podcast de cultură generală din domeniul tehnologiei. Podcastul Tehnocultura este o discuție săptămânală, un dialog între Vlad Bănică și Manuel Cheța care discută în termeni simpli despre experiențele și frustrările lor cu telefoanele, consolele, mașinile, becurile și alte lucruri pe care le folosesc zilnic.

L-am descoperit acum. Asta e, mai bine acum decât niciodată. Mă simt ca și cum am descoperit acum Parisul. Mă simt ca și cum l-am apucat pe Dumnezeu de un picior. Este un format care îmi amintește de unele emisiuni de radio pe care le ascultam cu mult timp în urmă și care îmi plăceau enorm.

Am ales să ascult un episod aniversar, Podcast Tehnocultura ep 100 – Întrebările ascultătorilor 100%, să îmi fac o idee despre ce este vorba.

Nu vreau să deconspir despre ce întrebari și ce răspunsuri sunt în podcast dar vă asigur că sunt interesante iar eu cu inima deschisă îl recomand.

Recomandările mele pentru Podcastul Tehnocultura :

 • diversificare – aș include o sesiune de discuții pe tema Cum să îți alegi cel mai bun produs X ? Cu sfaturi, experiențe, părerile celor care au cumpărat dar și o analiză SWOT (strengths, weaknesses, opportunities, and threats) a produsului – să poată ajuta omul simplu și mai puțin informat să poată lua o decizie corectă de cumparare
 • podcast interviu – cu studenți sau masteranzi pe teme de tehnologie
 • podcast cu curiozități din istoria tehnologiei care să vină în ajutorului elevilor și a studenților gen întrebări și răspunsuri, o completare la ce se studiază la cursuri
 • podcast cu durată de maxim o oră deci mai puține subiecte de discuție pe episod
 • explicarea termenilor tehnici din limba engleză în limba româna
 • promovare prin concursuri Giveaway pe Facebook

Articol scris pentru SuperBlog 2022

Publicitate

5 comentarii

 1. Imi pare nespus de rau ca nu am putut sa scriu ceea ce mi-as fi dorit sa scriu. Am reusit sa scriu in ultimul moment in timp ce ascultam podcastul. Deci sunt praf. Cu doua joburi fac si eu ce pot. Oricum m-am retras din competitie. Succes si toate cele bune. Va apreciez si va voi urmari. O mare imbratisare! Bravo baieti!

  Apreciază

 2. Mersi de articol și de sugestii. Am descoperit în timp că dacă am un invitat pe lângă noi 2, atunci lungimea podcastului sare cu 30 de minute. Vorba aia, vrei sa permiți oamenilor să se desfășoare și să explice pe îndelete punctul lor de vedere. Este drept că trebuie să avem mai multe interviuri și îmi place și ideea de a a avea curiozități din lumea tehnologiei. Din multele articole sau filme pe care le urmăresc săptămânal este destul de greu, ba chiar o loterie, să aleg subiectele pentru fiecare episod, dar sper ca cele alese aduc suficient de multă informație.

  Apreciat de 1 persoană

 3. No tenia la menor idea que existían esta clase de equipo. Una necesidad para estar al día con la cultura. Hola Adriana. Me da mucho gusto saludarte. Espero que tengas muy buena venta. Un beso grande para ti y que disfrutes tu fin de semana.

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s